Pentru Cititori

Cum mă pot abona la newsletter-ul revistei?
Cei care doresc să primească Newsletterul revistei sunt rugaţi să trimită un e-mail cu subiectul:  Newsletter: Nume Prenume la adresa: contact [at] inovatiasociala [punct] ro. Inserarea adreselor în lista pentru newsletter se realizează automat, după subiectul mesajului.

Cum se pot adăuga comentarii unui text?
Pentru a putea adăuga comentarii unui text, trebuie să vă faceți cont în site folosind butonul Înregistrare și apoi Conectare. Din contul dumneavoastră navigați la a textul pe care doriți să îl comentați și apăsați link-ul ”adăugați comentariu”. Scrieți comentariul în câmpul aferent și apăsați Trimite. Apoi așteptati aprobarea moderatorului pentru comentariul dumneavoastră.

Sunt acceptate orice comentarii care discută subiectul textului publicat. Încurajăm comentariile critice, bine argumentate și observațiile (laudative sau nu) și reacțiile cititorilor.

Nu sunt acceptate comentariile care utilizează un limbaj nepotrivit sau care adresează injurii și nici mesajele publicitare.

În cazul în care se dorește publicarea unui reacții extinse la unul dintre textele publicate, ca text separat, aceasta trebuie să îndeplinească condițiile menționate la secțiunea pentru autori. Comentariile scurte nu necesită urmărirea acestor condiții.